25.02.2010

80'lik kaçak gelin evlendi

KONYA’nın Seydişehir İlçesi’nde çocuklarının evlenmesine izin vermemesi üzerine, yaklaşık 2.5 ay önce 80 yaşındaki Kazım Yıldız'a kaçan 80 yaşındaki Gülsüm Arslan muradına erdi. Çift dün nikah kıydırarak birlikteliklerini resmileştirdi.

EMEKLİ MAAŞI KUYRUĞUNDA TANIŞTILAR
Kavak Köyü'nde oturan Gülsüm Arslan, ölen eşine ait maaşı almak için ekim ayında bankaya gitti. Bankada sıra beklerken Akçalar Beldesi'nde yaşayan ve emekli maaşını almak için kendisi gibi sıra bekleyen Kazım Yıldız ile tanıştı. İddiaya göre Yıldız, bir süre sonra Arslan ile evlenmek istedi. Fakat Gülsüm Arslan'ın 3 çocuğu bu evliliğe onay vermedi.

HASTANEYE GİDİORUM DEDİ, KOCAYA KAÇTI
Bunun üzerine Arslan, 10 Aralık'ta ‘Hastaneye gidiyorum’ diyerek evden ayrıldı. Gülsüm Arslan'ın eve geri dönmemesi üzerine yakınları durumu jandarmaya bildirdi. Arama başlatan jandarma Gülsüm Arslan’ı, Kazım Yıldız’ın evinde buldu. Arslan, Yıldız’a gönüllü olarak kaçtığını ve evlenmek istediklerini söyledi.

Gülsüm Arslan ve Kazım Yıldız, dün Akçalar Belediyesi Evlendirme Dairesi’nde nikah kıydırarak evlendi. Çift, mutlu olduklarını ve ömür boyu birbirlerini yalnız bırakmayacaklarını söyledi.

1 yorum:

 
Türkiye'nin En Büyük Servis Portalı