26.01.2010

Facebook aşkı

Olay dün akşam saat 22:00 sıralarında Beyoğlu'ndaki bir otelde meydana geldi. Beyoğlu Kalyoncukulluk caddesi üzerinde bulunan bir otele öğle saatlerinde gelen Serkan Yılmaz (20), bir gecelik parayı peşin ödeyip odasına kapandı. Akşam olunca odadan gelen sesler üzerine odaya giren otel yetkilileri, Yılmaz'ın bileklerini kestiğini gördü. Yaralı genci otel önüne çıkaran otel yetkilileri, hemen durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Eksi 3 derece soğukta uzun süre bekletilen yaralı genç donma tehlikesi geçirdi. Aşırı soğuk yüzünden titrediği gözlenen gencin üzerine polis ve otel yetkilileri battaniye örttü.
Otel müdürü Aydın Kuşcu, "Sabah saatlerine otele geldi ve bir günlük parasını peşin ödedi. Odasına yerleştikten sonra dışarıya çıktı. Akşam saatlerine gelip odasına kapandı. Odadan gelen sesler üzerine gidip baktık. Bileklerini kesmiş ve bilinci kayıp bir şekilde yerde yatıyordu. Hemen polisi ve ambulansı aradık" dedi.

BULUŞMAK İÇİN GELMİŞTİ AMA..
Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı genç Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı.

Serkan Yılmaz'ın memleketi Sinop'tan, Facebook sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı bir kızla buluşmak için İstanbul'a geldiği öğrenildi. Yılmaz'ın sabah saatlerine görüştüğü arkadaşının 'Benimle Sinop'a gelir misin?' teklifine olumsuz cevap verdiği ve bunun üzerine Yılmaz'ın kaldığı otelde canına kıymak istediği öğrenildi. Aşırı kan kaybettiği öğrenilen Yılmaz'ın hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

1 yorum:

 
Türkiye'nin En Büyük Servis Portalı