10.01.2010

Gs zirveye yerleşti!

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Galatasaray, Orduspor'u 3-0 mağlup etti.

İLK YARI

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Orduspor ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı Sarı-kırmızılı takımın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

4. dakikada Orduspor'da Erol kırmızı kart gördü. Bu dakikada Arda'ya sert giren Erol, hakem Bülent Gezer tarafından kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.

10. dakikada Galatasaray Arda Turan ile öne geçti. Bu dakikada Caner'in sol tarafta çizgi üzerinden yaptığı ortada Barış'ı geçen topu önünde bulan Arda Turan, topu filelere gönderdi. 0-1.

27. dakikada Müslüm'un pasında topla buluşan İrfan'ın sert şutunda meşin yuvarlak direk dibinden auta çıktı.

34. dakikada Mehmet'in savunmanın arkasına attığı topla buluşan İrfan kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda kaleci Ufuk'un üzerinden aşırdı. Ancak top üstten auta gitti.

42. dakikada cezaalanı ön tarafında topla buluşan Mehmet'in sert şutu kaleci Ufuk'tan geri döndü. Daha sonra araya giren savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca maçın ilk yarısı Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARI

52. dakikada Galatasaray farkı ikiye çıkarıdı. Bu dakikada Yunus'un kaptırdığı topta Galatasaray hızla çıktı. Sağ tarafta topla buluşan Barış, ortasını yaptı. Nonda, kaleci Fevzi'den önce meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 0-2.

61. dakikada Nonda farkı üçe çıkardı. Bu dakikada Caner sol taraftan cezasahasına kadar girdikten sonra geride daha müsait durumda olan Arda'yı gördü. Yıldız futbolcunun vuruşunda savunmadan dönen topu önünde bulan Nonda, düzgün bir vuruşla kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti. 0-3

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Galatasaray, Orduspor'u 3-0 mağlup ederek gruptaki puanını 6'ya çıkardı.

Stat: 19 Eylül

Hakemler: Bünyamin Gezer, İsmail Sencan, Cem Hanoğlu

Orduspor: Fevzi 5, Müslüm 4, Erol 4, Akaminko 5, Emre 5, Fatih 4, Mehmet 4, Rıza 5 (Dk. 55 Alattin 3), İrfan 7, Günay 5 (Dk. 84 Muhammet ?), Yunus 4 (Dk. 67 Bilal ?)

Galatasaray: Ufuk 5, Uğur 6, Barış 6, Arda 7 (Dk. 72 Linderoth ?), Mustafa 6, Ayhan 6, Kewell 5 (Dk. 46 Nonda 8), Emre 5 (Dk. 46 Mehmet Topal 5), Hakan 6, Servet 6, Caner 7

Goller: Dk. 10 Arda, Dk. 52 ve 61 Nonda (Galatasaray)

Kırmızı Kart: Dk. 5 Erol (Orduspor)

Sarı Kartlar: Dk. 35 Ayhan, Dk. 58 Caner, Dk. 70 Arda (Galatasaray) Dk. 87 Akaminko (Orduspor)

1 yorum:

 
Türkiye'nin En Büyük Servis Portalı