25.02.2010

Nintendo DSİ Geliyor

Oyun tutkunları için geliştirilen nintendo ds oyunlarının dördüncü versiyonu olan nintendo dsi tüm dünya ile birlikte ülkemizde de satışa sunulmaya başladı. Nintendo dsi xl diğer versiyonlara göre en büyük özelliği iki farklı büyük ekrandan oluşuyor olmasıdır.


Nintendo DSİ
Özellikle dünya üzerinde yüz milyondan fazla kullanıcısının olmasından dolayı bu ürüne oyun tutkunları tarafından büyük ilgi gösterileceği bekleniyor.

Nintendo dsi xl ürünün ekranın büyük olmasından dolayı strateji, macera ve araba yarışı oyunlarını gayet zevkli bir biçim de oynayabileceksiniz. Ayrıca siz oyunun zevkini yaşarken arkadaşlarınız yada aileniz sizin oynadığınız oyunu diğer ekrandan takip ederek zevkinize ortak olabilecektir.

Renkleriyle sizi büyüleyeck olan nintendo dsi oyunlarını konsollar yardımıyla oldukça rahat bir şekil de oynayabilmeniz mümkündür. Nintendo ds oyunları ülkemizde yaklaşık olarak 10-30 $ arası bir fiyata alıcı buluyor.

Ürünün tüm dünya genelinde satılacak olması kullanıcı sayısını her geçen gün arttırıcağını açıkça belli ediyor. Hem oyun oynayabildiğiniz hem de internete girebileceğiniz bu ürünü stoklar da tükenmeden önce alabilirsiniz.

1 yorum:

 
Türkiye'nin En Büyük Servis Portalı