11.02.2010

Katili 19 yaşındaki oğlu çıktı

Bolu'nun Sümer Mahallesi Serdar Sokak'ta evlerinin bahçesindeki kömürlüğün yanında bulunan alana gömülü olarak bulunan Dursun Çetinkaya'nın (46) cinayetiyle ilgili, dün eşi Haşim (51) ve oğlu Mehmet Çetinkaya (19) gözaltına alındı.

Emniyette ifadeleri alınan zanlılar, buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bolu Adliyesine sevk edildi. Baba Haşim ve oğlu Mehmet Çetinkaya savcılıktaki sorgularının ardından, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Haşim Çetinkaya'nın ''cinayeti azmettirmek'', oğlu Mehmet Çetinkaya'nın ise ''annesini öldürmek'' suçundan tutuklandığı öğrenildi.

Dursun Çetinkaya'nın cinayetten önce eşi ve oğlu ile para anlaşmazlığı sonucu tartıştığı daha sonra kavda ettiği öğrenildi. Kadının bu kavganın sonucunda oğlu tarafından av tüfeğiyle sırtından tek el ateş ederek öldürüldüğü, cesedinin ise daha sonra baba Haşim ile oğlu Mehmet Çetinkaya tarafından toprağa gömüldüğü öğrenildi. Zanlıların, cinayetin ardından polise kayıp başvurusunda bulunduğu da bildirildi.

''OLAY'
10 Şubat 2010 tarihinde bir ihbarı değerlendiren Bolu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sümer Mahallesi Serdar Sokak'ta Haşim Çetinkaya'ya ait evin bahçesinde yaptıkları araştırmada Dursun Çetinkaya'nın (46) cesedini buldu. Cesedin bulunmasının ardından polis ekipleri, kadının kocası Haşim ile oğlu Mehmet Çetinkaya'yı gözaltına almıştı

1 yorum:

 
Türkiye'nin En Büyük Servis Portalı