28.02.2010

28 Şubat ve e-muhtıra'da neredeydiniz

Osmaniye AKP Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'nda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli muhalefetin son günlerde hukuktan şikayetçi olduklarını belirterek, “Yargıçlarımızı işgal kuvvetlerine benzetiyorlar. Ne kadar enteresan ya. Hukuk sizin şimdi mi aklınıza geldi?” dedi.

KOALİSYON HÜKÜMELERİ KAYIPLARA UĞRATTI
Arpacı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya, partinin il, ilçe teşkilatı ile kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan AKP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, AKP iktidarı döneminde Türkiye'de siyasi iktidarın sağlandığını belirterek, ülkenin koalisyon hükümetleri döneminde çok büyük kayıplara uğratıldığını söyledi.

28 ŞUBAT'TA E- MUHTIRA'DA NEREDEYDİNİZ
Gedikli, muhalefetin son günlerde hukuktan şikayetçi olduklarını kaydederek “Yargıçlarımızı işgal kuvvetlerine benzetiyorlar. Ne kadar enteresan ya. Hukuk sizin şimdi mi aklınıza geldi. Daha önce hukuk katledildiğinde neredeydiniz. 28 Şubat sürecinde hukuk katledilmedi mi? O zaman neredeydiniz. E-Muhtıralar verildi, o zaman hukuk katledilmemiş miydi? O zaman neredeydiniz. Bugün niye şikayet ediyorsunuz? Çetelere müdahale edildiği için şikayet ediyorlar.

Ne kadar enteresan. Soruyorum, o zaman siz neden yanasınız ya. Milletten yana mısınız çetelerden yana mısınız? Kimden yanasınız bir açıklayın bilelim öğrenelim. Bu nasıl bir anlayış bu nasıl bir yaklaşım. Biz bu söylediklerime rağmen işimize bakacağız. Bizim önümüzde yapmamız gereken çok işimiz var. Türkiye'mizin çok önemli temel meseleleri var. Kronik kangren haline gelmiş sorunlar. Onları çözmek için çok kararlı adımlar atmalıyız” diye konuştu.

OY İÇİN BOL KESEDEN VAAT VERMİYORUZ
Son yedi yıldan bu yana AKP olarak icraatlarla milletin gönlünü kazanmayı başardıklarını kaydeden Bülent Erikli, şöyle konuştu: “Bakın hiçbir seçimde ne başbakanımız ne de bizler oy alabilmek için bir takım bol keseden vaatler, işte şunu da yaparız bunu da ederiz, bunu da hallederiz bu tarz yaklaşım içerisinde asla olmadık ve olmayacağız da. Çünkü bizde taahhüt var taahhüt. O ne demek biliyor musunuz? Biz deriz ki; AKP olarak şunları yapacağız. Altında imza Recep Tayyip Erdoğan Başbakan, Genel Başkan. Bu imza varsa o mutlaka yapılır. Çünkü biz yapacaklarımızı vaat ederiz. Bugüne kadarda öyle yaptık, öyle yapmaya da devam edeceğiz. Uzun yıllar ekonomide maalesef büyük sıkıntılar yaşandı. Yahu bir enflasyonu bile halledemediler.

1 yorum:

 
Türkiye'nin En Büyük Servis Portalı